Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Microsoft Teams kurser ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Microsoft Teams kurser

Microsoft Teams kurser

Bliv stærkere til Teams

Hvad er Microsoft Teams?
Microsoft Teams er et relativt nyt produkt og en del af Office 365 – som er en ”skybaseret” tjeneste. Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og evt. eksternt samarbejde.

Teams i organisationen
Organisatorisk hjælper Teams med at nedbryde siloerne både omkring samarbejdet med filer, men også kommunikationsmæssigt og er dermed et produkt der gør det nemmere at samarbejde selv om organisationen er spredt over store afstande, hvilket gør at distanceledelsen bla. bliver nemmere.

Du og dine kolleger bliver trænet i at benytte de enkelte elementer gennem Microsoft Teams kurser. På vores Microsoft Teams kurser får du og dine kolleger en introduktion til programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmet effektivt og forenkle jeres arbejdsrutiner. I får indblik i, hvordan Microsoft Teams kan anvendes i arbejdsdagen til at effektivisere samarbejdet mellem kolleger på tværs af jeres organisation.

Har din virksomhed specifikke behov for at høre mere om Microsoft Teams kurser eller hvordan i kommer godt i gang og får struktureret jeres Teams, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller udfyld kontaktformularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Læs også hvordan vi gennem en 3 timers workshop kan hjælpe jeres virksomhed med at blive klogere på Microsoft Teams og Microsoft 365.

Microsoft Teams kurser - User/bruger

Teams for brugere

På dette kursus vil du få en introduktion til Teams og programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen.

Microsoft Teams kurser - Creator

Teams Creator

Dette kursus har fokus på opbygning af Teams. Kurset er derfor til dig, der har godt kendskab til Teams, OneDrive, Office 365 samt Windows, men mangler viden om, hvordan man opbygger Teams fra bunden.

Microsoft Teams kurser - Workshop

Teams Workshop

Brug denne workshop til at optimere jeres IT. Vi gennemgår vi alle de elementer som du skal være opmærksom på for at I som virksomhed får startet rigtigt op med Microsoft Teams og hvordan man får medarbejdere med på rejsen.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!