Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Microsoft Teams kurser ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Microsoft Teams kurser

Microsoft Teams kurser

Bliv stærkere til Teams

Hvad er Microsoft Teams?
Microsoft Teams er et relativt nyt produkt og en del af Office 365 – som er en ”skybaseret” tjeneste. Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og evt. eksternt samarbejde.

Teams i organisationen
Organisatorisk hjælper Teams med at nedbryde siloerne både omkring samarbejdet med filer, men også kommunikationsmæssigt og er dermed et produkt der gør det nemmere at samarbejde selv om organisationen er spredt over store afstande, hvilket gør at distanceledelsen bla. bliver nemmere.

Hos Bosholdt træner vi dig og dine kolleger i at benytte de enkelte elementer i Microsoft Teams. På vores Microsoft Teams firmakursus får du og dine kolleger en introduktion til programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmet effektivt og forenkle jeres arbejdsrutiner. I får indblik i, hvordan Microsoft Teams kan anvendes i arbejdsdagen til at effektivisere samarbejdet mellem kolleger på tværs af jeres organisation.

Har din virksomhed specifikke behov for at høre mere om Microsoft Teams firmakurser eller hvordan i kommer godt i gang og får struktureret jeres Teams, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller udfyld en af tilmeldingsformularerne på kurserne, kontakter vi dig hurtigst muligt. Læs også hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at komme godt fra start med Office 365.

Excel grundlæggende kursus

Teams for brugere

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Excel videregående

Teams Creator

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Share This