excel

Microsoft Planner firmakurser

Microsoft Office Planner hos BosholdtPå vores Microsoft Planner firmakurser får I en indføring i, hvordan programmet kan anvendes i det daglige teamarbejde i jeres virksomhed.

Har I specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld tilmeldingsformularen på kurserne, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi udbyder også Planner som online kursus – både til virksomheder og til individuelle kursister.

All courses are available in English.

Læs mere nedenfor.

Planner - introduktion

På dette kursus får du en indføring i, hvordan Planner kan gøre samarbejdet med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere mere enkelt. Du vil få inspiration til, hvordan du kan effektivisere opgavestyring med Planner i Microsoft Teams – herunder fildeling, mødereferat, fælleskalender og vidensdeling.

Forudsætninger: Dette kursus har fokus på de særlige egenskaber, som Office 365 tilføjer Office programmerne. Kurset er derfor til dig, der har grundlæggende kendskab til Office 365 samt OneDrive.

Vi tilpasser alle vores kurser til kundens specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte.

Kurset udbydes som firmakursus og online kursus.
Se mere under praktisk info.

 • Hvad er Microsoft Planner?
 • Hvad er en Office 365-gruppe?
 • Oprette en plan/Office 365-gruppe
 • Oprette opgaver og muligheder
 • Overblik via Planner-Hub
 • Håndtering af filer
 • Samtaler
 • Chat
 • Møder/kalender
 • SharePoint site
 • Øvrige integrationer
 • Mobilitet
Få mere info om dette firmakursus.
Få mere info om dette online kursus.
Firmakursus

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Online kursus

På online kursus tilgår du kurset via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset live med en gruppe deltagere. Der er her mulighed for at stille spørgsmål via chat. Du er klar 5 minutter før og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Du vælger, mellem flere datoer, hvornår du vil tage kursets forskellige moduler.
Ved booking vælger du dato for det første modul. Hvis kurset har flere moduler, booker du kursets resterende moduler, når det passer dig.

Tilmelding Microsoft Planner firmakursus

Har du spørgsmål til indholdet, eller vil du høre mere om mulighederne for at tilpasse kurset jeres virksomhed? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.