GRATIS WEBINAR - Personlig planlægning og effektivitet

Du genkender det sikkert...

Din mailboks bugner, dit skrivebord er plastret ind i gule Post-it, du har mistet overblik og har svært ved at prioritere dagens mange mails, opgaver og møder.

Den 23. marts inspirerer og giver vi tips til, hvordan Outlook, To Do og OneNote – i sammenspil – hjælper dig til en lettere hverdag med effektiv planlægning og styr på. Webinaret afholdes i samarbejde med Timengo.

Få styr på tid, opgaver og noter

Genkender du oplevelsen af at fare vild i din mailboks og miste overblik over dagens opgaver og aftaler.

Og er det svært at huske, hvad du skal huske og få sat noter i struktur, så du kan arbejde videre med dem?

Så kig med torsdag den 23. marts kl. 9.00, når vi giver inspiration og tips til, hvordan du nemt får styr på dine mails, opgaver og noter.

Vi kigger helt specifikt på OutlookTo Do og OneNote i din Microsoft værktøjskasse og viser, hvordan de tre værktøjer spiller sammen og hjælper dig til en mere effektiv arbejdsdag.

Klik her for at tilmelde dig

Tilmelding

Tilmeld dig dette gratis inspirationskursus! Klik her for at tilmelde dig

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

All courses are available in English!

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.