Microsoft Excel

Kurset Excel Behandling af data og Pivottabeller er både udviklet til nye brugere og de rutinerede, der føler at programmet nogle gange driller

Bliv stærkere til Excel

På vores Excel Behandling af data og Pivottabeller kursus lærer du, hvordan programmet kan gøre din hverdag lettere. Du vil blive indført i, hvordan du nemt kan behandle store mængder data i datalister. Der er fokus er på de mange effektive værktøjer, Excel indeholder med henblik på databehandling

Vores kurser er alle perfekt til individuelle kursister, men kan også tilpasses virksomheder. På disse Excel Behandling af data og Pivottabeller bliver du undervist af en af vores erfarne undervisere. 

Hvis din virksomhed har helt specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail – eller udfyld en af tilmeldingsformularerne på hjemmesiden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.