Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Outlook kurser ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Effektiv med Outlook

Bliv stærkere til Outlook

På vores Outlook kurser lærer du at udnytte de forskellige muligheder, som Outlook byder på. Du lærer at bruge mail, kalender, kontaktpersoner og opgavelister bedst muligt, så du kan bevare overblikket i en travl hverdag og undgå kaos i din indbakke.

Vi udbyder online-kurser i Outlook på både grundlæggende niveau.

På Outlook-kurserne undervises du af en vores mest erfarne undervisere. Kurserne er perfekte til både individuelle kursister og som skræddersyet undervisning til virksomheder.

Har din virksomhed specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld tilmeldingsformularen på kurset, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi udbyder både kurser til virksomheder og til individuelle kursister på flere niveauer. Du kan vælge mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English.

Beskrivelse

På kurset går vi igennem de forskellige funktioner omkring mail, kalender og opgaver.

Indhold

  • Du lærer at få styr på dine mails
  • Opret en overskuelig mappestruktur
  • Sådan finder du nemt og effektivt gamle mails med søgefunktionen
  • Nem opfølgning på sendte/modtagne mails
  • Effektiv brug af kalenderen samt smart mødebooking
  • Opret dine huskelister i opgaver, så du får bedre overblik og mulighed for prioritering

Forudsætning

Det forudsættes, at du har rutine i brugen af en computer og kendskab til Outlook.

Varighed

Effektiv med Outlook er opdelt i 1 modul á 1 timers varighed.

Pris

345,- eksl. moms

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Kontakt form

Effektiv med Outlook: Mail, kalender & opgaver

Torsdag den 13-08-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Onsdag den 02-09-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Mandag den 28-09-2020 fra kl. 15:00 - 16:00

Torsdag den 15-10-2020 fra kl. 14:00 - 15:00

Fredag den 06-11-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Share This