Academy

Få ubegrænset adgang til en lang række online kurser, der hjælper dig og din organisation til at gøre brug af mulighederne i Office 365 programmer og Office 365 Kørekort. Med et abonnement til Academy kan du tage alle de kurser, du vil i den pakke, du har købt.

Hos Bosholdt har vi undervist brugere i IT i mere end 20 år. Igennem vores skræddersyede pakker i Academy giver dig mulighed for at deltage på vores online kurser lige så mange gange, du måtte have behov for.

På vores online kurser er underviseren på direkte – dvs. ingen videoundervisning. Office 365 Kørekort og Officepakken er bygget op omkring en hands-on tilgang med både teori og praktiske øvelser. For os er det vigtigt, at alle deltagere får det optimale udbytte af kurset hver gang. Du har derfor mulighed for at byde ind med ønsker inden kursusstart samt spørge til emnet eller værktøjerne undervejs.

Er du allerede medlem, kan du logge ind her.

Office 365 Kørekort

Office 365 Kørekort med Teams og OneDrive

Pakken indeholder:
Microsoft Teams og OneDrive

Officepakken

Office 365 programmer

Pakken indeholder:
Outlook, OneNote, Excel, PowerPoint, Word

Kombi pakken

Office 365 programmer

Pakken indeholder:
Office 365 kørekort, Officepakken

Har du spørgsmål til pakkerne?

Udfyld formularen og vi kontakter dig.

Vælg den pakke der passer til dit behov

Det kan være svært at lære nyt og tilegne sig nye vaner med ét enkelt kursus. Men hvad nu hvis du kunne taget kurser flere gange og dermed blive mere fortrolig med dine færdigheder?

Vi har sammensat tre pakker der dækker de største behov, når det kommer til Microsoft Office. Office 365 Kørekort består at Teams og OneDrive. Office pakken består af de mest brugte programmer som Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Den sidste pakke er en kombination er de to første. Office 365 Kørekort og Officepakken kan du arbejde med alle de vigtigste programmer.

Academy pakkerne kan også anvendes af virksomheder som firmakurser. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.