Academy

Academy administration til onlinekurser. Vælg en af vores populære pakker

Bosholdt Academy administration til onlinekurser. Tilmeld dig eller din virksomhed en stribe af onlinekurser med “live” undervisere indenfor Microsoft 365. Du får et login til Bosholdt Academy, hvor du kan tage dine købte kurser når der er tid.

De mest Populære online kurser i Academy

Academy - Populære programmer
Academy - Excel kurser
Academy - OneDrive kurser
Academy - Teams kurser
Academy - PowerPoint kurser

Academy administration til onlinekurser 

Når du tilmelder dig Bosholdt Academy administration til onlinekurser, får du adgang til din egen profil. Planorama der står bag programmer, giver dig mulighed for, at du selv kan vælge hvornår du vil på kursus. Du kan ændre dato for fremtidige kurser og tilføje flere af vores kurser. Har du spørgsmål til disse funktioner, sidder vi klar til at give dig support og vejledning.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få inspiration, tips og trick i din Indbakke.
Du modtager samtidigt "Genvejstaster til Teams".

You have Successfully Subscribed!