office365
Mest muligt ud af din investering

Hos Bosholdt har vi 18 års erfaring med at hjælpe virksomheder til at få mest muligt ud af deres investering i Microsoft Office. Vi er specialiserede i at skabe målbare forandringer i virksomheder, så de er klædt på til at imødekomme de høje krav fra en digitaliseret verden. Vi sætter medarbejderen i stand til at udføre deres opgave effektivt, og lederen i stand til at lede implementeringen.

Få succes med Office 365

Microsoft Office 365 er det nyeste bud på en cloud-løsning, der sætter fokus på effektivisering og digitalt samarbejde. Med Office 365 kan du arbejde med Microsofts velkendte og nye programmer – men med nye muligheder for at arbejde langt mere effektivt på tværs af teams, afdelinger eller sågar landegrænser.

Modern workplace bliver i stigende grad nødvendigt for at kunne klare sig i en digital tidsalder. Virksomheder, der omfavner disse muligheder og forstår at udnytte dem optimalt, kan sætte barren for succes langt højere, end hvad de gør i dag.

Der bliver hele tiden udviklet på Office 365, og det stiller naturligvis krav til den digitale bruger. Mange virksomheder overser, at for at opnå øget produktivitet, må man nødvendigvis også investere i de rette kompetencer til at kunne anvende IT-værktøjerne smart og effektivt.

Outlook
Excel
Word
PowerPoint
OneDrive
OneNote
Skype
Teams
Planner
SharePoint
Access

Andre programmer i Office 365

Yammer
Sway
Office Lens
Delve
Forms
StaffHub