Ring nuFirmakurser
banneromos

Hvad kan Office 365 gøre for din virksomhed?

Klik her for at se vores mange tilbud indenfor Office 365 enten som webinar eller som et kursus i firmaet.

Forankring på alle organisatoriske niveauer

Vi sikrer, at jeres implementering forankres effektivt og gøres relevant, hvad enten målgruppen er ledelsen, IT, Office 365 ambassadører, superbrugere eller brugere. Vi brænder for at tillægge den værdi til vores kunders læring, der sikrer, at den nye viden, som vi leverer kan omsættes til reel handling, øget effektivitet og større arbejdsglæde.
Læs mere her Strategisk implementering af Office 365

Vi har fokus på jeres specifikke behov

Vores opgave er at bringe jer sikkert og trygt i mål – og rådgive jer om, hvad I skal tilvælge af Office 365s mange muligheder – men lige så vigtigt, hvad I skal udelade. For at sikre dette, stiller vi forskellige løsninger til jeres rådighed:

Vi tilbyder

Skræddersyede og relevante løsninger
Vi har endnu ikke mødt to kunder, der har eksakt samme behov. Derfor tror vi heller ikke på ’one-fits-all’ løsninger i en Office 365 implementering. Vi har stort fokus på den indledende dialog og behovsafklaring, hvor vi definerer jeres særlige behov for læring.

Garanti for fuld ’Office 365-valuta’

Vi rådgiver i forhold til Office 365s mange muligheder og konkrete anvendelighed, så I er fuldt oplyste til at tage beslutning om, hvilke elementer I ønsker jeres løsning netop skal indeholde. Office 365 rummer enorme muligheder – men det handler for jer om at få den tilrettede løsning, hvor I anvender 365 bedst muligt i forhold til jeres konkrete behov.

Tryghed i leverance og uddannelse

Vi sikrer, at processen styres professionelt fra A-Z med erfarne rådgivere, projektledere og undervisere. Afhængig af jeres behov og ønsker leverer vi alt fra workshops, foredrag, klasseundervisning, webinarer til videolæring, der sikrer den optimale uddannelse af jeres medarbejdere.

Konkurrencedygtig pris

En målrettet løsning er efter vores mangeårige erfaring den bedste vej til tilfredse kunder. Fordi alle vores løsninger er tilpasset vores kunders specifikke behov, vil prisen også variere fra gang til gang. Vores priser følger markedsniveauet.

Bliv kontaktet

Send os dine informationer hvis du vil høre mere om mulighederne for at effektivisere din virksomhed/afdeling med Office 365

1

Vi sikrer, at du vælger de 365 programmer, der giver værdi for din virksomhed eller kommune

2

Vi giver dig optimal udnyttelse, mobilitet, tilgængelighed og fleksibilitet med 365s mange fordele

3

Vi uddanner dine superbrugere og –brugere, så de er trygge ved at anvende 365s nye værktøjer

Vi valgte Bosholdt som leverandør, da vi stod foran opgradering til Office 2016 og dele af Office 365.

Bosholdt har med stor tilfredshed stået for uddannelse af vores ’Office 365 ambassadører’ og slutbrugere.

Med Bosholdt får I en samarbejdspartner, der konstruktivt og professionelt er med fra start til slut, og som sikrer, at jeres investering får værdi og den nye viden forankres klart og effektivt på alle niveauer.

Thomas Christiansen
IT- og Digitaliseringskonsulent, Hvidovre Kommune